Gooi en Eemlander - Fotoscandag levert Gooise 'pareltjes' op
 

Fotoscandag levert Gooise 'pareltjes' op

Door Redacteur De Gooi- en Eemlander - 28-4-2012, 14:59 (Update 28-4-2012, 14:59)

HILVERSUM - De tweede Fotoscandag van De Gooi- en Eemlander is zaterdag een succes geworden. Het leverde menig ’pareltje’ op over de toeristische Gooise Gloriejaren. Opnieuw trotseerden bewoners van deze streek regen en wind om, ditmaal in het Entradagebouw, foto’s te laten scannen uit de tijd dat ’t Gooi tot een van de belangrijkste oorden van Nederland behoorden.

Afgelopen zaterdag kregen de redacteuren foto’s binnen van onder meer het pannenkoeken eten in Lage Vuursche, bezoekjes aan het Muiderslot en attractiepark Oud-Valkeveen, maar ook van het drukbezochte AVRO-feest in 1935. De Gooi- en Eemlander zal gedurende de zomermaanden regelmatig deze toeristische ’pareltjes’ publiceren.

 

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Stelling

Omroepen zijn te links

Links overheerst in het omroepbestel. Er is helemaal geen pluriformiteit in omroepland. Een old boys network beheerst de buis, waarin de VARA met mensen als Paul Witteman en Matthijs van Nieuwkerk het hoogste woord heeft. Matthieu Weggeman van de Raad van Cultuur maakt gehakt van het omroepbestel. De Nederlandse omroepen zijn absoluut geen weerspiegeling van de samenleving. Hij concludeert zelfs dat niet iedereen evenveel waar krijgt voor zijn belastingcenten. De netmanagers moeten maar eens ingrijpen. Kortom, tijd om een einde te maken aan de linkse overheersing op de buis.

Stelling
Het antwoord van...
Centrum Oosterwal
Nike Ramaker
Huidtherapeute
06-07-2014 20:04 Vraag & antwoord

Voortdurend moeten scheren, epileren of harsen. De meeste mannen en vrouwen hebben ermee te maken. Wie last heeft van overbeharing, gaat soms zelfs twee keer op een dag de strijd aan met haartjes. Psychisch gezien kan overtollige haargroei veel invloed hebben op de kwaliteit van leven. Nu we met warme temperaturen weer luchtige kleding aan willen trekken, is de aandoening helemaal een crime. Huidtherapeute Nike Ramaker beantwoordt drie vragen over overbeharing.

Lees verder!