Brandweer vervult wens van vader en dochter [video]

 
Bekijk Fotoserie

BAARN - Kleine moeite, groot plezier. De brandweer in Baarn heeft donderdagavond een vader en dochter heel gelukkig gemaakt.

Annerie Ernest heeft een appartement aan de Joh. Vermeerlaan in Baarn. Zonder lift. En omdat haar vader geen trappen meer kan lopen, heeft hij haar nieuwe flat nog nooit kunnen bezoeken.

En, vooruitlopend op de Nationale Ouderendag begin oktober, helpt de brandweer een handje. Met de brandweerlift naar binnen, en na het etentje weer met de hoogwerker naar buiten. Een oude wens vervullen, dat is de gedachte achter de ouderendag.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder