Even een langere sluiproute naar Hilversum

Foto Studio Kastermans/Leon Dakkus
Wegwerkzaamheden Zandheuvelweg.

BAARN - De meeste forensen weten het wel: de Zandheuvelweg, dat is een hobbelpad. Slingeren van gat naar gat in het wegdek.

Door redactie - 22-9-2016, 11:13 (Update 22-9-2016, 11:13)

Het Baarnse deel van de populaire sluiproute in de ochtendspits tussen Baarn en Hilversum en ’s avonds vice versa was hard aan een opknapbeurt toe. Dus moesten de automobilisten omrijden via de Oud Eemnesserweg.

Of dan maar via de A1 naar Hilversum en vervolgens vastlopen in de file voor het Den Uylplein in Hilversum-Noord. Een doorbijten dus, maar het duurt maar een paar dagen.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder