Gooi en Eemlander - Lezersacties
 
25-10-2014 00:00

Win een gratis boek!

17-10-2014 00:00

ZATERDAG 29 NOVEMBER - Op 8 mei 2014 is de theatervoorstelling ANNE in wereldpremière gegaan in het hiervoor speciaal gebouwde Theater Amsterdam. ANNE is een theatervoorstelling over het leven van Anne Frank. We zien niet alleen de twee lange jaren die Anne met haar familie en de overige onderduikers in het Achterhuis doorbracht, maar ook wat daarvoor en daarna gebeurde. 

10-10-2014 00:00

Speciale rondleiding mét conservator 

20-10-2014 00:00

KASTEEL GROENEVELD - Op zondag 9 november krijgt u de gelegenheid om de prachtige tentoonstelling De Vuurvogel, van beeldendkunstenaar Othilia Verdurmen, met korting te bezoeken. Een installatie met beelden, film en geluid,geïnspireerd door de vogel Phoenix, de vogel die zichzelf verbrandt om uit zijn as te herrijzen.De Vuurvogel is een prachtig object, uiterst gedetailleerd en verfijnd en bedekt met talloze laagjes textiel enkralen in voortdurend veranderend licht dat  telkens nieuwe vormen en kleuren tevoorschijn tovert.

11-10-2014 00:00

GROTE KERK NAARDEN -   

03-10-2014 00:00

Als lezer van de krant kunt u dit najaar wel erg voordelig een dagje uit met uw (klein)kinderen. Ook in de Herfstvakantie! Profiteer nu van deze spectaculaire actie en koop een entreeticket van een populair attractiepark of dierentuin met kortingen oplopend van 45 tot 55%. Wees er snel bij, want op=op!


Stelling

Stoppen met wintertijd

Kinderen worden te vroeg wakker of zijn niet naar bed te slaan, kippen raken van de leg, huisdieren weten niet meer of ze aan de brokken toe zijn of eerst uit moeten. De invoering van wintertijd (dit weekend moet de klok een uur terug) en straks weer zomertijd spot met alle natuurwetten. Mensen kunnen zelfs in een heuse winterdepressie geraken door deze malligheid. En waarom? Een beetje meer daglicht voor de boeren en een beetje minder kunstlicht in de ochtenduren. Stop onmiddellijk met deze onzin. Afschaffen die wintertijd.

Stelling
Het antwoord van...
Centrum Oosterwal
Nike Ramaker
Huidtherapeute
20-10-2014 17:06 Vraag & antwoord

In de Week van de Huidtherapie hadden lezers de mogelijkheid om al hun vragen over de mogelijkheden van huidtherapie te stellen. Daar is een top 3 uit naar voren gekomen. Veel lezers wilden iets weten over een tepeltatoeage na borstkanker. Nike Ramaker, huidtherapeut bij Centrum Oosterwal, geeft hier antwoord op. Dat doet ze ook op vragen over striae en onderhuidse talgbulten.

Lees verder!