Gooi en Eemlander - Lezersacties
 
18-11-2014 00:00

HILVERSUM - Voorbereiding Hilversum City Run 2015.

29-10-2014 00:00

Ga deze winterperiode gezellig een dagje kerstshoppen in Duitsland of Nederland! Uw krant organiseert in samenwerking met Brouwer Travel diverse dagtochten naar de gezelligste kerstmarkten. Vanaf een opstappunt bij u in de regio vertrekt u per luxe touringcar naar één van de kerstmarkten, waar u minimaal 6 uur naar hartenlust kunt winkelen en rondlopen.

01-11-2014 00:00

Fantastisch buffetten op Tweede Kerstdag!

20-10-2014 00:00

KASTEEL GROENEVELD - Op zondag 19, 20 en 21 december om 11 uur  krijgt u de gelegenheid om de prachtige tentoonstelling De Vuurvogel, van beeldend kunstenaar Othilia Verdurmen, met korting te bezoeken. Een installatie met beelden, film en geluid, geïnspireerd door de vogel Phoenix, de vogel die zichzelf verbrandt om uit zijn as te herrijzen. De Vuurvogel is een prachtig object, uiterst gedetailleerd en verfijnd en bedekt met talloze laagjes textiel en kralen in voortdurend veranderend licht dat  telkens nieuwe vormen en kleuren tevoorschijn tovert.


Stelling

Kabinet had moeten vallen

Het kabinet haalt de kerst, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De drie dissidenten bij de PvdA in de Eerste Kamer kunnen alsnog tegen de Zorgwet stemmen. In dat geval worden delen van de wet via een truc toch doorgevoerd: via een Algemene Maatregel van Bestuur. Dat komt wel erg ondemocratisch over. Bovendien is daarmee het vertrouwen tussen VVD en PvdA niet hersteld. Het is wachten op de volgende crisis. Het kabinet had beter kunnen vallen. Dan kunnen de kiezers dit voorjaar tegelijkertijd hun stem uitbrengen voor de provincies en de Tweede Kamer.

Stelling
Het antwoord van...
Westfries Gasthuis
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
15-12-2014 00:00 Vraag & antwoord

Pijn, stijfheid en functieverlies. Wie last heeft van artrose zal de aandoening met deze kenmerken omschrijven. ,,Artrose is een zeer frequent voorkomende aandoening”, zegt orthopedisch chirurg Jeroen Steens van het Westfriesgasthuis in zijn antwoord op lezersvragen over knieklachten.
Slijtage is maar gedeeltelijk te voorkomen. In beweging blijven en vermindering van overgewicht zijn de belangrijkste factoren die een patiënt zelf kan beïnvloeden.

 

Lees verder!