Gooi en Eemlander - Lezersacties
 
20-10-2014 00:00

KASTEEL GROENEVELD - Op zondag 9 november krijgt u de gelegenheid om de prachtige tentoonstelling De Vuurvogel, van beeldendkunstenaar Othilia Verdurmen, met korting te bezoeken. Een installatie met beelden, film en geluid,geïnspireerd door de vogel Phoenix, de vogel die zichzelf verbrandt om uit zijn as te herrijzen.De Vuurvogel is een prachtig object, uiterst gedetailleerd en verfijnd en bedekt met talloze laagjes textiel enkralen in voortdurend veranderend licht dat  telkens nieuwe vormen en kleuren tevoorschijn tovert.

11-10-2014 00:00

GROTE KERK NAARDEN -   

03-10-2014 00:00

Als lezer van de krant kunt u dit najaar wel erg voordelig een dagje uit met uw (klein)kinderen. Ook in de Herfstvakantie! Profiteer nu van deze spectaculaire actie en koop een entreeticket van een populair attractiepark of dierentuin met kortingen oplopend van 45 tot 55%. Wees er snel bij, want op=op!

17-10-2014 00:00

ZATERDAG 29 NOVEMBER - Op 8 mei 2014 is de theatervoorstelling ANNE in wereldpremière gegaan in het hiervoor speciaal gebouwde Theater Amsterdam. ANNE is een theatervoorstelling over het leven van Anne Frank. We zien niet alleen de twee lange jaren die Anne met haar familie en de overige onderduikers in het Achterhuis doorbracht, maar ook wat daarvoor en daarna gebeurde. 

10-10-2014 00:00

Speciale rondleiding mét conservator 

22-09-2014 00:00

Harry Houdini was de meester der ontsnappingen, betoverende illusies en riskante stunts. Hij bracht voor het eerst levensgevaar op het toneel. Op het Internationale Circus Festival van Monte Carlo werd Hans Klok als eerste illusionist in de geschiedenis bekroond met de Zilveren Clown, de Oscar van de circuswereld.


Stelling

Verbod boek Ros aantasting persvrijheid

Het boek met verklaringen van Fred Ros, kroongetuige in het liquidatieproces Passage, mag voorlopig niet verschijnen. Dat heeft de rechter bepaald in kort geding. Het geding was aangespannen door het Openbaar Ministerie (OM) dat het zeer kwalijk noemde als de verklaringen integraal op straat zouden komen te liggen. De verhoren zijn door goed journalistiek handwerk boven tafel gekomen. Zou justitie ook een verbod geëist hebben wanneer het hier ging om notulen van KLM over het vertrek van Eurlings? Het is vooral kwalijk dat justitie hier de persvrijheid aantast. De stelling luidt: Verbod boek Ros is aantasting persvrijheid.

Stelling
Het antwoord van...
Centrum Oosterwal
Nike Ramaker
Huidtherapeute
20-10-2014 17:06 Vraag & antwoord

In de Week van de Huidtherapie hadden lezers de mogelijkheid om al hun vragen over de mogelijkheden van huidtherapie te stellen. Daar is een top 3 uit naar voren gekomen. Veel lezers wilden iets weten over een tepeltatoeage na borstkanker. Nike Ramaker, huidtherapeut bij Centrum Oosterwal, geeft hier antwoord op. Dat doet ze ook op vragen over striae en onderhuidse talgbulten.

Lees verder!